حوزههای علميه از اختصاص دو واحد درسی سلامت استقبال کرد
مدیر حوزههای علمیه کهگیلویه و بویراحمد گفت: حوزههای علميه از اختصاص دو واحد درسی سلامت استقبال کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد،کمیته هم اندیشی حوزه علمیه و معاونت بهداشتی در خصوص سرفصل درس سلامت ویژه طلاب و روحانیون با حضور مدیر حوزه علمیه و مدیران حوزه و مدیر امور طلاب - معاون فنی مرکز بهداشت استان، کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت - مسئول روابط عمومی معاونت بهداشتی در حوزه علمیه استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجتالاسلام صفدر پناهی رئیس حوزه علمیه برادران در خصوص مقوله سلامت جامعه خصوصا در بین طلاب و اینکه دین مبین اسلام نسبت به سلامت و بهداشت توصیه های فراوانی شده است، از
اختصاص دو واحد درسی سلامت برای طلاب و روحانیون در برنامه آموزشی استقبال کرد.
در ادامه سید علی موسوی رجا معاون فنی مرکز بهداشت استان گفت:
هدف آموزش و ارتقای سلامت که در حقیقت تعالی رفتار سالم است که با ترکیبی از حمایتهای آموزشی، ساختاری و اقتصادی صورت میگیرد و همچنین اهمیت آموزش سلامت که به تغییر نگرش و رفتارهای مربوط به سلامت است در حوزه علمیه اشاره کرد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: حمایت، تقویت و ترویج سبک زندگی سالم در مراكز حوزوي و فراهم کردن زمینه هاي مناسب براي فعالیتهاي جمعی در بین طلاب و همچنین بهره گیري از توانمندي این قشر در فرهنگ سازي رفتار سالم در جامعه، در برنامه »سفیران سلامت طلبه« طراحی شده است که همکاران حوزه علمیه همکاری خوبی در این برنامه با حوزه بهداشت داشته اند.
سید عابد توفیقیان، در خصوص برنامه ریزی جهت آموزش واحد سلامت در سال تحصیلی جدید تاکید و اشاره کرد که این واحد درسی شامل ده سرفصل است که اولین سر فصل آن اشاره به کلیات سلامت و عوامل موثر بر سلامت است.
مسوول واحد آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت استان، در پایان عنوان کرد: سلامت روان-بهداشت فردی–تغذیه سالم-محیط سالم-پیشگیری از بیماریها از جمله کلیات این واحدهای درسی است.
در پایان مصوباتی در خصوص برنامه ریزی جهت تدریس در مراکز بهداشت و درمان سراسر استان در طول سال تحصیلی جهت طلاب و روحانیون و همچنین اساتید مدارس حوزوی به تصویب رسید.